Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Jag har samma bekymmer som jag alltid haft men jag bekymrar mig inte" by Tomas Lydahl & Dennis Westerberg ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Jag har samma bekymmer som jag alltid haft men jag bekymrar mig inte

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Jag har samma bekymmer som jag alltid haft men jag bekymrar mig inte
  • Author : Tomas Lydahl & Dennis Westerberg
  • Release Date : January 15, 2020
  • Genre: Self-Improvement,Books,Health, Mind & Body,Psychology,
  • Pages : * pages
  • Size : 589 KB

Description

Det hÀr Àr en bok som inger hopp.



En bok som erbjuder en möjlighet att leva ett liv i balans med sig sjÀlv, trots att vÀrlden utanför kan vara i obalans.

13 sanna berÀttelser som visar hur bekymmerslöst livet faktiskt kan vara, Àven om just bekymmer har en tendens att presentera sig för alla och envar.

Ingen av oss kommer dock att kunna slippa ifrÄn bestyr, pÄfrestningar och dilemman. SÄdant ingÄr i det vi kallar livets spel. Att vara mÀnniska Àr att stÀllas inför ovÀlkomna företeelser. Sjukdom, död och katastrofer drabbar oss alla, i livets olika skeden.

DÀremot behöver de besvÀrligheter som dyker upp, inte besvÀra oss i samma utstrÀckning som tidigare. Inte om vi kan lÄta sans och balans fÄ rÄda.

Vad sÀgs om att leva ett liv med ro i sinnet, Àven om det kan vara oroligt runtomkring. Detta, utan att för den skull ta pÄ sig skygglappar eller blunda för olyckor och tragedier.

Att istÀllet kunna möta sÄdant som hÀnder och sker med fattning och behÀrskning, att förbli balanserad Àven i en obalanserad vÀrld.

En möjlighet att vara samlad och ansvarstagande utan att behöva förlamas av oro, Àngslan och frustration. Det Àr vad den hÀr boken har att erbjuda.

Via 13 gripande berÀttelser, blir lÀsningen till en guidning frÄn hopplöshet till hoppfullhet, en fÀngslande resa via insikter, till villkorslöst vÀlmÄende. LÀr kÀnna vÄra medförfattare och ta del av deras livfulla berÀttelser om hur en förstÄelse kring tre principer kunde förÀndra deras upplevelser av livet för all framtid.

HĂ€ng med.

Medförfattare: Ankie Koivisto, Annika Ulvenhag, Ann-Marie Hansson, Britt-Marie Fridh, Carolin Sandgren, Hanna Jakobsson, Joachim Karlsson, Joakim Rasmussen, Magnus Rutgersson, Molly Toftefors, Oscar FridsÀll, Robert Fridh och Sofia PihlsgÄrd.


Ebook Download "Jag har samma bekymmer som jag alltid haft men jag bekymrar mig inte" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "[DOWNLOAD] "Jag har samma bekymmer som jag alltid haft men jag bekymrar mig inte" by Tomas Lydahl & Dennis Westerberg ~ eBook PDF Kindle ePub Free"