Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Ja jag har mens, hursÄ?" by Clara Henry # Book PDF Kindle ePub Free

Ja jag har mens, hursÄ?

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ja jag har mens, hursĂ„?
  • Author : Clara Henry
  • Release Date : January 23, 2015
  • Genre: Self-Improvement,Books,Health, Mind & Body,
  • Pages : * pages
  • Size : 31284 KB

Description

Mens alltsĂ„. Vad Ă€r det egentligen? Och varför Ă€r det sĂ„ pinsamt, att en gömmer tampongen i tröjĂ€rmen pĂ„ vĂ€g till toaletten? Komikern och Youtube-fenomenet Clara Henry har svaren. För alla som vĂ€ntar sin första mens, har fĂ„tt mens eller har nĂ„gon i sin nĂ€rhet som klagar över denna fantastiska plĂ„ga, förklarar hon vad det innebĂ€r att ha en livmoder.

Har du alltid undrat vad mens  Ă€r, varför det kan göra sĂ„ fruktansvĂ€rt ont i magen eller varför det enda du vill göra ibland Ă€r att Ă€ta choklad och titta pĂ„ söta kattvideor? Har du reagerat pĂ„ hur tabubelagt det Ă€r att prata om nĂ„got som hĂ€lften av jordens befolkning gĂ„r igenom en gĂ„ng i mĂ„naden under hela sitt fruktbara liv? Och framför allt: har du letat efter det bĂ€sta svaret till frĂ„gan ”har du mens eller?”

I Ja jag har mens, hursÄ? delar Clara Henry med sig av sina egna erfarenheter och personliga tips till alla som har eller vÀntar pÄ att fÄ mens. Hon förklarar Àven olika termer och vad menstruation faktiskt innebÀr, gÄr igenom olika mensskydd, redogör för hur man behandlat mens historiskt och om sambandet mellan mens och jÀmstÀlldhet. Allt detta med sin unika, starka och underhÄllande röst.

Och om du plötsligt skulle sukta efter nĂ„got sött – vare sig det gĂ€ller godis eller gulliga djur – misströsta ej. I den hĂ€r boken finner du allt du söker. VĂ€lkommen till mensklubben!


PDF Books "Ja jag har mens, hursÄ?" Online ePub Kindle


Post a Comment for "(DOWNLOAD) "Ja jag har mens, hursÄ?" by Clara Henry # Book PDF Kindle ePub Free"